Internetbureau Zoetermeer

De concurrentie op het internet is groot. Bovendien gaan de ontwikkelingen razendsnel en nemen de mogelijkheden met de dag toe. Als bedrijf kost het veel energie om op hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen en deze vervolgens toe te passen op uw eigen situatie. Gelukkig is er de mogelijkheid om al deze activiteiten uit handen te geven aan een internetbureau Zoetermeer.

De klant op nummer één

Bij Leankings kunnen we u talloze werkzaamheden uit handen nemen. Met onze kennis en jarenlange ervaring gaan we graag voor u aan de slag om uw internet marketing zo goed mogelijk uit te voeren. We streven naar het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit, maar zetten onze klant altijd op nummer één. Wederzijds vertrouwen tussen ons bedrijf en de klant vinden we erg belangrijk en dit hopen we te bereiken door gebruik te maken van een transparante samenwerking. We delen graag onze kennis en adviseren en begeleiden u waar we kunnen. We houden u gedurende het samenwerkingsproces van alle vorderingen op de hoogte en zitten graag regelmatig samen om de tafel om de vooruitgang te bespreken. Op die manier komen zowel wij als u niet voor verrassingen te staan bij de oplevering van het project.

Website ontwikkeling door internet bureau Zoetermeer

Als internet bureau Zoetermeer zijn we onder andere gespecialiseerd in website ontwikkeling. We verzorgen het design van uw website van ontwerp tot technische specificaties en navigatie. Uiteraard is het belangrijk dat uw website van alle gemakken is voorzien en beschikt over een optimaal gebruiksgemak, maar het oog wil ook wat. Samen met u bepalen we waar het uiterlijk van uw website aan moet voldoen en hoe we uw online visitekaartje het beste aan kunnen laten sluiten op de uitstraling van uw bedrijf.

Internet marketing bureau Zoetermeer zoekmachine optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat uw website doet waarvoor hij bedoeld is, besteden we behalve aan het design en de gebruiksvriendelijkheid ook aandacht aan de vindbaarheid van uw website. We kunnen ervoor zorgen dat de website over professionele teksten beschikt die voldoen aan de eisen die worden gesteld met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Ook helpen we u bij het selecteren van zoekwoorden die kunnen worden gebruikt om uw website vindbaar te maken op uw belangrijkste activiteiten. Internet marketing klinkt u misschien ingewikkeld in de oren, maar met onze hulp en begeleiding wordt uw website een middel waarmee u veel nieuwe klanten binnen kunt halen. Als internet marketing bureau Zoetermeer besteden we aandacht aan ieder aspect van internet marketing en stippelen we samen met u een strategie uit die past bij uw bedrijf en de doelgroep waar u zich op richt.

Google Analytics 

Deze strategie ontwikkelen we niet zomaar in het wilde weg. Met behulp van Google Analytics, een dienst van Google, meten we de activiteiten op uw website en analyseren we het gedrag van uw bezoekers. Dit zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in de mate waarin uw website door uw doelgroep wordt gewaardeerd en op welke punten verbetering nodig is. Het toepassen van deze kennis en het vertalen ervan in praktijkgerichte oplossingen wordt conversie optimalisatie genoemd. Ook hiermee kunnen we u bij Leankings mee van dienst zijn.

De mogelijkheden binnen internet marketing Zoetermeer zijn zeer divers en wij helpen u dan ook waar mogelijk. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen bij het oplossen van een probleem. Neem dan ook zeker contact met ons op als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen. We kijken er naar uit kennis te maken en erachter te komen waar wij u van dienst kunnen zijn. Graag tot ziens bij Leankings.

Leankings uw zoekmachine optimalisatie bureau!

Wilt u ook meer traffic genereren via de zoekmachine Google? Heeft u geen tijd of is het simpel weg te hoog voor u gegrepen? Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan. Wij helpen u graag om uw online doelstellingen te overtreffen!

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)6 40 07 40 51