Internetbureau Den Haag

Bent u op zoek naar een internetbureau Den Haag dat u helpt bij het bepalen en uitvoeren van uw online internetstrategie? Dan bent u bij Leankings aan het juiste adres. Met de vele internetgebruikers van tegenwoordig is het als bedrijf belangrijk om goed uw mannetje te staan en u te onderscheiden van uw concurrenten. Een mooi uitziende en goed werkende website is daarbij van cruciaal belang. Wij helpen u graag bij het ontwerp van het design, de ontwikkeling en de online marketing om uw website vervolgens goed vindbaar te maken voor uw doelgroep.

Design en ontwikkeling door internet bureau Den Haag

Om vast te kunnen stellen welke eisen u stelt aan uw website, uw online visitekaartje, gaan we met u in gesprek om uw bedrijf en uw waarden te leren kennen. Wij adviseren u over de mogelijkheden wat betreft website ontwikkeling en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de laatste trends. Op die manier kunt u een goed doordachte keuze maken voor een website die volledig aan uw wensen voldoet. Behalve de mogelijkheden voor design bespreken we ook de technische mogelijkheden om de gebruiksvriendelijkheid van uw website te optimaliseren. Het doel van de website is uiteindelijk natuurlijk om uw doelgroep te bereiken en deze tevreden te stellen. De eerste indruk die u bij uw doelgroep maakt wordt grotendeel bepaald door uw website. Als internet bureau Den Haag doen we er alles aan om die eerste indruk onvergetelijk te maken.

Vindbaarheid

Nadat het design en de werking van uw website tot in de puntjes zijn verzorgd, richten we ons op de vindbaarheid van de website. Het oog wil natuurlijk ook wat, maar zonder bezoekers dient uw website geen doel. En dat is waar het uiteindelijk om draait. Om vindbaarheid te creëren, beginnen we allereerst bij het plaatsen van professionele teksten. Deze teksten bevatten de belangrijkste activiteiten en werkzaamheden van uw bedrijf en beschrijven doelgericht de producten en diensten die het bedrijf levert. Alles wat uw potentiële klanten uit Den Haag en omstreken over uw bedrijf moeten weten, wordt in deze teksten beschreven. Om de bezoekers van uw website op hun wenken te bedienen, zorgen wij ervoor dat de teksten goed leesbaar zijn en een duidelijke kern bevatten.

Maar behalve professionele teksten komt bij een goede vindbaarheid van uw website ook nog iets anders kijken, namelijk zoekmachine optimalisatie. Onder deze term vallen alle activiteiten die er op zijn gericht om de vindbaarheid van uw website te vergroten. De mogelijkheden en regels op het gebied van zoekmachine optimalisatie veranderen voortdurend, maar als internet marketing bureau Den Haag zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bij Leankings voorzien we uw website van de benodigde SEO-teksten die ervoor zorgen dat uw website gevonden wordt op de zoekwoorden die u speciaal daarvoor hebt geselecteerd. Deze zoekwoorden hebben meestal te maken met de belangrijkste producten en diensten die u levert of de plaats of regio waarin u actief bent, bijvoorbeeld Den Haag.

Om de vindbaarheid van uw website te behouden, is het belangrijk om de activiteiten op uw website te meten. Dit doen we met behulp van Google Analytics. Met behulp van dit programma krijgen we inzicht in het gedrag van de bezoekers op uw website. Dit gedrag vertelt ons veel over hoe uw bezoekers uw website waarderen. Op basis daarvan kunnen aanpassingen en verbeteringen gedaan worden om de website beter aan te laten sluiten bij de behoeften van uw doelgroep. Ook deze activiteiten horen bij internet marketing Den Haag.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf of over de werkzaamheden die wij uitvoeren, adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze website of contact met ons op te nemen.

Leankings uw zoekmachine optimalisatie bureau!

Wilt u ook meer traffic genereren via de zoekmachine Google? Heeft u geen tijd of is het simpel weg te hoog voor u gegrepen? Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan. Wij helpen u graag om uw online doelstellingen te overtreffen!

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)6 40 07 40 51