Een kijkje bij Leankings

Zoals je al hebt kunnen zien is Leankings flink bezig met uitbreiden en heeft het bedrijf nu maar liefst twee stagiaires! Een van die stagiairs ben ik, Sharisma Debi. Ik schrijf meestal de artikelen die jij leest op de blog. Dit keer zal ik schrijven over hoe het is om te werken bij Leankings.

Online marketing met Leankings

Een van de bijzondere dingen aan Leankings is dat je in een jong team werkt, een jong team met ambitie. Het klinkt misschien saai, een online marketing bureau waar je op kantoor zit, maar tot mijn verassing is dit niet het geval! Omdat ik in een jonge organisatie mag werken leer ik dagelijks op een leuke manier. Ik heb hier al zoveel geleerd over hoe online marketing in elkaar zit, het ontwikkelen van websites, zoekmachines en vooral om creatief te denken! Vergis je niet, als je met de juiste mensen op kantoor zit is inspiratie en vooral motivatie een garantie.

Je kunt je voorstellen dat we veel met laptops en andere apparatuur werken op kantoor. Als communicatie stagiair ben ik veel bezig met social media en het schrijven van teksten. Laatst moest ik meedoen aan de telefonische acquisitie, de diensten die Leankings aanbiedt verkopen aan vreemde mensen over de telefoon. Een nieuwe en vooral enge ervaring voor mij, maar goed dat zijn dingen die ook moeten gebeuren. Juist hier haal ik mijn inspiratie vandaan, iets doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Leankings is altijd opzoek naar stagiairs dus ben jij nou geïnteresseerd? Solliciteer dan even!

 

 

Plaats een reactie

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Vanwege de Corona-maatregelen werken de medewerkers van ons kantoor regelmatig vanuit huis. Hierdoor kan het voorkomen dat ons kantoor telefonisch minder goed bereikbaar is. Klik op de knop hieronder voor overige mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Chat openen