Zoekmachineoptimalisatie

Het vergroten van de vindbaarheid van jouw website binnen het onbetaalde gedeelte van Google, wordt zoekmachineoptimalisatie genoemd.

Per dag gebruiken miljoenen mensen Google. Ook jouw potentiële klanten maken gebruik van Google om een product of dienst te te vinden die zij nodig hebben. Wij zorgen ervoor dat zij jouw vinden op pagina 1 in Google. 

Zullen we eens kennismaken?

Benieuwd hoe jouw website gerankt staat?

Organisch traffic genereren

Wil je ook meer traffic genereren via de zoekmachine Google, zonder te betalen per klik? Dat is mogelijk door zoekmachineoptimalisatie, één van onze specialisaties.

Klantbehoefte

Wil je lokaal/landelijk beter gevonden worden? Wat zijn de zoekwoorden waar jij denkt klanten mee te verkrijgen? In dit traject stellen wij de behoefte vast om de juiste strategie en zokewoorden te bepalen.

Strategie bepalen

Hoe zorgen we dat doelstellingen behaald worden? In deze fasen worden tijd, budgetten en middelen besproken om vastgestelde doelstellingen te behalen. Hierbij streven we naar een doorlopende groeistrategie.

Groei

Gedurende het samenwerkingsproces met Leankings ben je bij iedere fase nauw betrokken. Wat ons betreft is wederzijds vertrouwen een belangrijke voorwaarde voor groei!

Vraag een gratis SEO-scan aan

Wil je ook meer organisch verkeer genereren via Google en de omzet via je website verhogen? Vraag bij ons vrijblijvend een SEO-scan aan, zodat je erachter komt hoe je website staat gerankt in Google en welke SEO-technische verbeterpunten er te vinden zijn aan je website.

  • De persoonsgegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de richtlijnen uiteengezet in onze privacyverklaring

Bekijk onze cases

Contactgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Contactformulier

  • Dit formulier vraagt om jouw persoonsgegevens zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.