GRATIS LOCAL SEO CURSUS

Maak je WordPress website beter vindbaar in Google!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een handige manier om bezoekers naar je website te krijgen. Google brengt vraag en aanbod bij elkaar. Daarom zijn de bezoekers relevant en zijn dit vaak potentiele klanten. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw website bovenaan in Google naar voren komt? 

In deze cursus leer jij:

Pand Leankings Nijverheidstraat 136 Rijswijk

Voor wie is deze local SEO cursus bedoeld?

De local SEO cursus is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over het optimaliseren van zijn of haar WordPress website om beter te scoren in Google. Denk aan bijvoorbeeld (startende) ondernemers en marketingmedewerkers. 

Wat zullen we bespreken?

Kosten en handige tips

Onze local SEO cursus is volledig gratis en duurt ongeveer 4 uur.  Waarom gratis zul jij je afvragen? Omdat wij onze cursus nog beter willen maken ontvangen wij als bedankje graag jouw feedback en een leuke review :). 

Let op: deze cursus wordt een beperkt aantal keer gratis gegeven. Schrijf je daarom snel in en bespaar €150 ex. btw. 

Deze cursus wordt gegeven aan maximaal 8 personen. Jij dient je eigen laptop mee te nemen en het is handig om van te voren alle belangrijke inloggegevens bij de hand te hebben.

Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. 

Aanmelden voor de local SEO cursus

Heb je vragen?

Telefoonnummer

Kantoor: 070 777 01 70
Mobiel: 06 3600 5002

E-mailadres

Adres gegevens

Nijverheidsstraat 136
2288 BB Rijswijk

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Vanwege de Corona-maatregelen werken de medewerkers van ons kantoor regelmatig vanuit huis. Hierdoor kan het voorkomen dat ons kantoor telefonisch minder goed bereikbaar is. Klik op de knop hieronder voor overige mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Chat openen