Adverteren in Google of BING.

Gebruikt jullie bedrijf Google Ads / Microsoft Advertising en heb jij het idee dat het beter kan? Vraag bij ons een gratis second opinion check aan.

120+ bedrijven gingen je voor. Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

0 +
Bedrijven ging je voor

Betaalde traffic genereren naar jouw website of shop.

Wil je ook op korte termijn meer (converterende) bezoekers op je website, en vind je het niet erg om hier voor te betalen? Dat is mogelijk door te adverteren op Google of Bing. Dit is één van onze specialisaties. Wij zorgen ervoor dat de mensen die op zoek zijn naar je product/dienst op je website terecht komen. 

Klantbehoefte

Wil je lokaal/landelijk beter gevonden worden? Hoeveel mag een nieuwe klant je kosten? In dit traject stellen wij jouw behoefte vast om de juiste strategie en zoekwoorden te bepalen.

Data verzamelen

Om de juiste bezoekers naar je website te krijgen, moeten we eerst data verzamelen in het account. Welke zoekwoorden, doelgroepen of advertenties leveren de meeste conversies op? Dan spelen we daar op in.

Groei

Gedurende het samenwerkingsproces met Leankings ben je bij iedere fase nauw betrokken. Wat ons betreft is wederzijds vertrouwen een belangrijke voorwaarde voor groei!

Onze standaarden.

Data Gedreven Strategie

Maandelijkse Rapportage

Top posities

Professioneel Team

Gefocust op resultaat

Succes Gegarandeerd

Veel gestelde SEA vragen.

Wij zijn een eerlijke organisatie met erg veel ervaring. Wij vertellen je waar het op staat en zullen nooit iets beloven wat wij niet waar kunnen maken. Wij krijgen een 4,7 op Google en daar zijn we trots op. Ervaar onze service zelf eens.

Leankings heeft meer dan 450+ klanten door heel Nederland. 

Wij bieden verschillende overeenkomsten aan, maar de meeste bedrijven kiezen voor een 6 maanden tot 12 maanden overeenkomst. Wij zijn flexibel en snappen dat ondernemers niet aan een 3 jaar overeenkomst vast willen zitten. Wij geloven in ons kunnen en weten dat jij als klant nooit weg zal gaan. 

Onze ervaren experts geven advies op maat.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan met een van onze specialisten. Hierin leggen we alles uit m.b.t. potentiele omzet, conversies en kosten. 

0 K+
Conversies
0 M+
Uitgegeven budget
0
Beoordeeld op Google