Adverteren in Google

Direct bovenaan in Google adverteren? Daar helpen we jou graag mee, zodat het winstgevend blijft.

Duizenden bedrijven maken gebruik van Google Ads en dat is met een reden. Je kunt er snel potentiële klanten mee bereiken. Vaak worden de advertenties niet goed ingericht, waardoor deze veel geld kosten en nauwelijks wat opleveren. Onze specialisten zorgen juist voor het omgekeerde!

Beginnen met Google Ads? Laten we eens kennismaken.

Meer uit je huidige Ads-account halen?

Traffic genereren via Google Ads

Samen met jou bepalen we een strategie waardoor je zo rendabel en resultaatgericht mogelijk kunt adverteren en zoveel mogelijk potentiële klanten kunt bereiken.

Zoekwoorden

In overleg bepalen wij samen relevante en geschikte zoekwoorden waarop je gevonden gaat worden. Hierbij kijken wij onder andere naar het gemiddelde zoekvolume per maand, de kosten per klik en het mogelijke resultaat.

Strategie bepalen

Hoe zorgen we dat jouw online doelstellingen behaald worden? Facetten als tijd, budgetten en middelen worden in deze fase uitvoerig besproken, zodat we allen dezelfde kant op kijken!

Groei

Het is ons streven om door de inzet van Google Ads conversies voor jou te genereren. Dit gaat dan ook gepaard met een nauwe samenwerking die berust op wederzijdse vertrouwen. Wat ons betreft is dit dan ook een belangrijke voorwaarde voor groei!

Gratis Ads-scan aanvragen

Wil jij meer uit je huidige Ads-account halen? Wij kijken er gratis naar.

Bekijk onze cases

Kom met ons in contact

Bel ons direct

Kantoor: 070 777 01 70
Mobiel: 06 3600 5002

Email

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Vanwege de Corona-maatregelen werken de medewerkers van ons kantoor regelmatig vanuit huis. Hierdoor kan het voorkomen dat ons kantoor telefonisch minder goed bereikbaar is. Klik op de knop hieronder voor overige mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Chat openen