Adverteren in Google

Direct bovenaan in Google adverteren? Daar helpen we jou graag mee, zodat het winstgevend blijft.

Duizenden bedrijven maken gebruik van Google AdWords en dat is met een reden. Je kunt er snel potentiële klanten mee bereiken. Vaak worden de advertenties niet goed ingericht, waardoor deze veel geld kosten en nauwelijks wat opleveren. Onze specialisten zorgen juist voor het omgekeerde!

Beginnen met Google AdWords? Laten we eens kennismaken.

Meer uit je huidige AdWords-account halen?

Traffic genereren via Google AdWords

Samen met jou bepalen we een strategie waardoor je zo rendabel en resultaatgericht mogelijk kunt adverteren en zoveel mogelijk potentiële klanten kunt bereiken.

Zoekwoorden

In overleg bepalen wij samen relevante en geschikte zoekwoorden waarop je gevonden gaat worden. Hierbij kijken wij onder andere naar het gemiddelde zoekvolume per maand, de kosten per klik en het mogelijke resultaat.

Strategie bepalen

Hoe zorgen we dat jouw online doelstellingen behaald worden? Facetten als tijd, budgetten en middelen worden in deze fase uitvoerig besproken, zodat we allen dezelfde kant op kijken!

Groei

Het is ons streven om door de inzet van Google AdWords conversies voor jou te genereren. Dit gaat dan ook gepaard met een nauwe samenwerking die berust op wederzijdse vertrouwen. Wat ons betreft is dit dan ook een belangrijke voorwaarde voor groei!

Gratis AdWords-scan aanvragen

Wil jij meer uit je huidige AdWords-account halen? Wij kijken er gratis naar.

  • De persoonsgegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de richtlijnen uiteengezet in onze privacyverklaring

Kom met ons in contact

Bel ons direct

+31 (0) 70 777 01 70

Email

  • Dit formulier vraagt om jouw persoonsgegevens zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen

Naar aanleiding van de door de overheid genomen maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het Coronavirus delen wij u mee dat de medewerkers van ons kantoor zoveel mogelijk vanuit huis werken. Hierdoor is onze telefonische bereikbaarheid minder goed. U kunt altijd per e-mail of Whatsapp contact met ons opnemen. Wij rekenen op uw begrip in deze situatie.