Website analyse

Het is cliché, maar het is waar. Meten = weten, ook bij je website

Zodra je alles kunt meten van je website, kun je deze data gebruiken voor het optimaliseren van je website en je online marketing strategie. Het is namelijk erg handig om te weten wat de demografische gegevens zijn van je doelgroep, wie de meeste aanvragen doet én welke kanalen jou de meeste bezoekers opleveren. Hier gebruiken we diverse tools als Google Analytics voor.

Wil jij je website laten analyseren of wil je gewoon kennismaken? Maak eens een afspraak met ons.

Meer klanten uit het huidig aantal bezoekers?

Inzichtelijk maken waar jouw doelgroep naar op zoek gaat

Google Analytics

Middels Google Analytics is het mogelijk om statistieken van o.a. de doelgroep, het gedrag van de doelgroep, het type verkeer (organisch, direct, social, etc.) en conversies te analyseren. Uitermate belangrijk dus om te bepalen op welke punten de website verbeterd dient te worden!

Hotjar

Hotjar zetten wij in om conversies op je website te optimaliseren. Met behulp van deze handige tool kunnen wij helder krijgen hoe bezoekers zich op jouw website gedragen. Welke button/link wordt het meeste aangeklikt? Hoe navigeren bezoekers door de website? Wij vertellen je graag meer!

Conversie verhogend

Naast analyses op het gebied van Google Anaytics en Hotjar worden meerdere tools ingezet om websites te verbeteren en zo dus ook de kans op meer conversies te vergroten. Afhankelijk van jouw doelstelling adviseren wij jou graag op welke fronten jouw website verbeterd kan worden.

Conversie-scan aanvragen

Wil je meer websitebezoekers omzetten naar klanten? Vraag gratis een conversie-scan aan.

  • De persoonsgegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de richtlijnen uiteengezet in onze privacyverklaring

Bekijk onze cases

  • Dit formulier vraagt om jouw persoonsgegevens zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Contactgegevens

Bel ons direct

Email