Social-media marketing (SMM)

Maak je regelmatig gebruik van social-media? Jouw doelgroep ook!

Social-media is vandaag de dag niet meer weg te denken. De inzet van social-media marketing om nieuwe klanten te werven en naamsbekendheid te vergroten is dan ook een zeer goede manier om in contact te komen met je doelgroep. Graag laten wij jou de mogelijkheden zien om voor jouw bedrijf social-media marketing optimaal in te zetten.

Zullen we kennismaken?

Gratis advies over jouw social-media kanalen

Social-media inzetten met resultaat

Ruim 8 miljoen Nederlanders maken dagelijks gebruik van social-media kanalen. Daarom begrijp je waarschijnlijk wel dat een goede inzet van social-media voor jouw bedrijf een hoop kan betekenen.

Facebook

Momenteel is Facebook het grootste platform op het gebied van online social media gebruikers. De mogelijkheden om te adverteren via dit kanaal zijn dan ook enorm veelzijdig.

Instagram

Instagram is hot. Dat betekent dat Instagram een geschikt kanaal is om in te zetten om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Instagram jou kan bieden.

LinkedIn

Ten opzichte van Facebook en Instagram is adverteren via LinkedIn meer gericht op het bedrijfsleven. Is jouw dienstverlening of product puur gericht op de zakelijke markt, dan kan het inzetten van LinkedIn Ads erg interessant zijn.

Gratis social-media scan

Laat door ons gratis jouw social-media kanalen doorlichten, zodat je te weten komt welke verbeterpunten er zijn en hoe je beter resultaat kunt behalen.

  • De persoonsgegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de richtlijnen uiteengezet in onze privacyverklaring
  • Dit formulier vraagt om jouw persoonsgegevens zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Kom met ons in contact

Bel ons direct

+31 (0) 70 777 01 70

Email

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen

Naar aanleiding van de door de overheid genomen maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het Coronavirus delen wij u mee dat de medewerkers van ons kantoor zoveel mogelijk vanuit huis werken. Hierdoor is onze telefonische bereikbaarheid minder goed. U kunt altijd per e-mail of Whatsapp contact met ons opnemen. Wij rekenen op uw begrip in deze situatie.