Adverteren in Google o.b.v. No Cure No Pay?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf zichtbaar te maken en te laten groeien. Google Ads kan hierbij een grote rol spelen, maar het is wel belangrijk dat de campagnes succesvol worden uitgevoerd. Dit is precies waar Leankings voor staat: wij zijn dé specialisten op het gebied van Google Ads en helpen je graag om het maximale uit jouw campagnes te halen met behulp van Google op basis van Ads No cure, no pay.

Wil je dus meer resultaat maar minder risico? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Google Ads o.b.v. No Cure No Pay?

Kennismakingsgesprek inplannen

Google Ads campagnes aanmaken

Onze specialisten formuleren een winnende Ads campagne en zetten deze voor je op. Hierin geven we antwoord op vragen als:
- Wil je lokaal/landelijk beter gevonden worden?
- Hoeveel mag een nieuwe klant je kosten?
- Op welke termen zoekt je doelgroep?

Google Ads campagnes managen

Campagnes en advertenties kunnen steeds verder worden geoptimaliseerd. Dat levert je meer conversies op.

Bij resultaat zijn we beide blij

Geen vaste kosten voor onze werkzaamheden, maar alleen betalen voor resultaat (conversies). Bij succes volgt facturatie van de met Ads binnengehaalde conversies. Dat biedt een transparante en eerlijke manier van werken.

"No cure, no pay"-model

Ons unieke “No cure, no pay”-model garandeert dat we onze prestaties meten en enkel betaling ontvangen als we een bepaald resultaat behalen voor onze klanten. Hierdoor zijn we er zeker van dat we onze klanten de best mogelijke service bieden. We zijn pas tevreden als jouw campagnes een succes zijn.

Waar betaal je voor?

“No cure, no pay” betekent niet dat je helemaal geen kosten hoeft te maken. Bij een Google Ads campagne, betaal je altijd voor de klikken op de advertenties. Dit zijn kosten die je standaard maakt. Bij Leankings pakken wij geen marge op deze kosten, het geld gaat rechtstreeks naar Google. Wij berekenen alleen kosten door, bij het behalen van conversies via Google Ads. Dit betekent dat wij enkel een klein, vast bedrag ontvangen voor elke conversie die binnengehaald wordt. In het geval we geen resultaat behalen, dan betaal je alleen voor de klikken op de advertentie. 

Google betalen

Als ondernemer betaal je elke keer als er op een advertentie wordt geklikt in Google Search. De prijs hiervoor varieert per woord, per branche en zelfs per bedrijf. Bij Leankings zullen wij je een aanbeveling doen voor het maandelijkse budget dat je het beste in kan zetten voor jouw specifieke campagne. Wij hebben jarenlange ervaring met Google Ads en weten precies hoe we het budget efficiënt kunnen inzetten om de juiste doelgroep te bereiken en de prestaties te optimaliseren. Zo kun jij gerust zijn dat je budget op de juiste manier wordt besteed en je succesvolle campagnes zal zien.

Google schrijft een keer per maand, of bij een bepaald bedrag, de gemaakte advertentiekosten af van je rekening. Wij zitten daar niet tussen en rekenen geen marge.

Wanneer betaal je ons?

Als ondernemer betaal je Leankings voor de conversies die we voor je behalen. Wij meten deze conversies door op je website door middel van Google Tagmanager. Conversies zijn momenten waar de klant een aankoop doet of een offerteformulier invult, maar ook als de klant op een e-mailadres of telefoonnummer klikt. 

Aan het einde van de maand kijken we in je Google Ads account hoeveel conversies er zijn behaald en sturen we je een factuur gebaseerd op deze prestaties. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de resultaten die we voor je behalen, zodat je zeker weet dat we ons uiterste best zullen doen om je campagnes succesvol te maken.

Hoe werkt de facturatie?

Bij Leankings houden we onze facturatie eenvoudig en transparant. Aan het einde van de maand controleren wij de conversies die we voor je behaald hebben in je Google Ads account. Hierna stellen wij een factuur op met deze prestaties en sturen deze naar je op. Dit proces duurt ongeveer een week, omdat het altijd even duurt voordat conversies goed zijn overgenomen door Google Ads vanuit Google Tagmanager. Dit geeft ons de tijd om ervoor te zorgen dat we een juist beeld hebben van de prestaties en de factuur op de juiste manier opstellen. Zo kun je gerust zijn dat je alleen betaalt voor de resultaten die we voor je behalen.

 

Voorbeeldberekening van "no-cure-no-pay"

Jan heeft een schildersbedrijf en geeft 15 euro per dag uit aan zijn onlangs opgestarte Google Ads campagne. Tot op heden zijn er geen conversies gemeten. Aan het eind van de maand betaalt Jan de gemaakte klik kosten (CPC) aan Google. Aan Leankings hoeft hij niets over te maken.

Google Ads

Leankings

Totale kosten

Totale kosten (in geval van
uur facturatie via ander bureau)

450

0

450

700

De in de eerste maand uitgevoerde optimalisaties aan de campagne van Jan’s schildersbedrijf beginnen geleidelijk haar vruchten af te werpen. Aan het eind van de tweede maand komen de eerste offerteaanvragen binnen. Deze maand zullen de totale kosten voor Jan iets hoger uitpakken omdat Leankings een paar euro per conversie mag door berekenen.

Google Ads

Leankings

Totale kosten

Totale kosten (in geval van uur facturatie via ander bureau)

Omzetgroei

450

30

480

700

1200

Onze tevreden klanten

Leankings B.V. heeft een grote groep tevreden klanten die onze diensten waarderen. Wij zijn trots op onze hoge Google beoordeling van 4,7 uit 5 sterren met 43 reviews. Dit is een uitstekende score en we zijn blij dat onze klanten zo tevreden zijn met onze prestaties. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met behulp van onze jarenlange ervaring, expertise en flexibiliteit in Google Ads. 

Team Moving
Team Moving
2023-01-23
Leankings is een topkeuze als partner voor elk bedrijf. Het team is zeer professioneel en efficiënt in hun benadering van klanten. Ze begrijpen precies wat de verwachtingen van de klant zijn en weten hoe ze hieraan kunnen voldoen. Wat opvalt is dat ze snel schakelen, waardoor problemen snel opgelost worden. Bovendien denken ze proactief mee, waardoor ze vaak met oplossingen komen die boven de verwachtingen van de klant uitstijgen. Kortom, Leankings is een betrouwbare en waardevolle partner die ik van harte aanbeveel.
Janneke Nijman
Janneke Nijman
2022-12-14
Mijn nieuwe website laten bouwen door Leankings en ben erg blij met het resultaat. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en zijn heel flexibel. De website is super geworden!
Onlinedienstleistung
Onlinedienstleistung
2022-12-08
Leankings heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Alex Klimaszka
Alex Klimaszka
2022-12-06
De heren doen niet alleen hun werk goed, maar denken ook met je mee. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is prettig. Ik ben erg tevreden over de samenwerking.
Danny Mastenbroek
Danny Mastenbroek
2022-11-10
Duidelijke communicatie, fijne samenwerking. Zeker aan te raden!
Vincent Hoek
Vincent Hoek
2022-10-26
Wat een TOP bedrijf! De deskundige mannen hebben mij laten zien dat ik veel meer kan uithalen met Google. Ik pluk de eerste vruchten er al van af. Aanrader!!
Maarten Gruson
Maarten Gruson
2022-10-07
Super tevreden met onze Google Ads campagnes! Een fijne marketing partner, alsof we nieuwe collega's erbij hebben. Ze denken goed mee en de communicatie is strak! Aanrader!
Vincent van Nimwegen
Vincent van Nimwegen
2022-05-30
Fijn contact en goed resultaat!
Angelo Musch
Angelo Musch
2021-12-21
Fijn zaken doen en mooie resultaten.

Onze standaarden.

No Cure No Pay

Professioneel Team

Gefocust op resultaat

Veelgestelde vragen.

Wij zijn een eerlijke organisatie met erg veel ervaring. Wij vertellen je waar het op staat en zullen nooit iets beloven wat wij niet waar kunnen maken. Werken op basis van resultaat past in deze denkwijze. 

Wij krijgen een 4,7 op Google en daar zijn we trots op. Ervaar zelf onze service.

Bij Leankings begrijpen we dat elk bedrijf andere wensen en eisen heeft. Daarom bieden wij ook de standaard manier van werken aan waarbij je een aantal optimalisatie-uren kunt afnemen. Dit is een goede keuze als je geen no-cure-no-pay model wilt.

Echter, willen we wel benadrukken dat voor ons het no-cure-no-pay model de voorkeur heeft. Hierdoor kunnen we meer uren in je campagne stoppen en dus meer resultaat behalen. Je betaalt alleen voor het resultaat dat we voor je behalen, zodat je zeker weet dat we ons uiterste best zullen doen om je campagnes succesvol te maken. Het no-cure-no-pay model zorgt voor een win-win situatie voor zowel ons als voor de klant en zorgt voor een maximale groei van je bedrijf. 

Leankings heeft meer dan 450+ klanten door heel Nederland. 

Wij bieden verschillende overeenkomsten aan, maar de meeste bedrijven kiezen voor een 6 maanden tot 12 maanden overeenkomst. Wij zijn flexibel en snappen dat ondernemers niet aan een 3 jaar overeenkomst vast willen zitten. Wij geloven in ons kunnen en weten dat jij als klant nooit weg zal gaan. 

Ons team van experts kent de ins- en outs van Paid Advertising binnen Google Search. Als gevolg van onze jarenlange ervaring met Google Ads weten wij precies hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken en hoe we de prestaties kunnen optimaliseren. We zijn flexibel, denken proactief mee en staan altijd in de schoenen van de ondernemer. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke resultaten behalen, waardoor beide partijen er beter van worden.

We bieden een breed scala aan diensten aan, zoals Google Ads Search, Google Shopping en Display Advertising. We kunnen deze diensten combineren of losstaand aanbieden om zo aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen. Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn en dat je bedrijf doorgroeit. Dus als je als ondernemer op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor jouw Google Ads campagnes, dan is Leankings de juiste keuze. Laten we samen groeien en de zichtbaarheid van jouw bedrijf verhogen!

Onze ervaren experts geven advies op maat.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan met een van onze specialisten. Hierin leggen we alles uit m.b.t. potentiele omzet, conversies en kosten. 

0 K+
Conversies
0 M+
Uitgegeven budget
0
Beoordeeld op Google

Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 12.30u. We staan u daarna graag vanaf maandagochtend te woord. 

U kunt ons ook mailen op info@leankings.nl.

Chat openen
Stuur een WhatsApp
Hallo 👋
Op zoek naar een Google Ads of SEO partner? Stuur ons dan een bericht. 🚀🚀🚀