Conversie
optimalisatie (CRO).

Het liefst wil jij als ondernemer dat elke euro die je uitgeeft aan online marketing resulteert in meer omzet. Dit blijkt helaas niet altijd het geval te zijn. Stel dat elke 100 websitebezoekers converteert naar één klant spreken we over 1%. Met onze kennis, ervaring en tools voor conversieoptimalisatie, verhogen wij het aantal websitebezoekers dat converteert. Zo gaat elke euro die jij uitgeeft aan meer websitebezoekers, steeds meer opleveren. 

CRO conversie optimalisatie

Waarom is CRO een belangrijk factor?

Je website of webshop wordt goed gevonden en je campagnes zijn een succes. Maar toch haal je niet voldoende rendement uit je bezoekers. De orderwaarde is te laag of converteren te weinig. Wij helpen je door middel van CRO om de bezoekers vaker te laten converteren. Dit doen wij met behulp van onze kennis en verschillende tools. Lees hieronder in het kort hoe wij te werk gaan. 

Analyse

In deze fase kijken we wat er beter kan op de website en stellen we een 0-meting in.

Test

We zullen enkele aanpassingen doorvoeren op de website. Dit kunnen we ook als A/B test doen.

Doorvoeren

Als we de nieuwe resultaten vergelijken met de nulmeting kunnen we tot een definitieve keuze en doorvoering komen.

Onze standaarden.

Data Gedreven Strategie

Maandelijkse Rapportage

Top posities

Professioneel Team

Gefocust op resultaat

Succes Gegarandeerd

Veel gestelde CRO vragen.

CRO staat voor Conversie Ratio Optimalisatie. Dat betreft alle werkzaamheden die als doel hebben het conversiepercentage van bezoeker naar klant te verhogen. Met hetzelfde verkeer behaal je dan meer omzet.

We analyseren je website en kijken naar je boodschap en call to actions. Op basis van onze ruime ervaring met online marketing en webdesign formuleren we een hypothese over hoe een verandering van je website tot meer conversies zou moeten leiden. Die hypothese testen we en zetten we af tegen de huidige situatie. Blijkt onze aanname juist te zijn, dan voeren we de verandering aan de website permanent door en geniet jij van meer omzet uit hetzelfde verkeer.

Soms is het erg lastig snel meer verkeer naar je website te trekken of kost dat erg veel, wanneer je per klik moet betalen. Het verbeteren van het conversiepercentage kan dan een betere strategie zijn dan in te zetten op een snelle verkeersgroei.

Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 12.30u. We staan u daarna graag vanaf maandagochtend te woord. 

U kunt ons ook mailen op info@leankings.nl.

Chat openen
Stuur een WhatsApp
Hallo 👋
Op zoek naar een Google Ads of SEO partner? Stuur ons dan een bericht. 🚀🚀🚀