De week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste ondernemers event van Nederland. Experts en specialisten delen hier hun visie. Dit gegeven maakt ons direct enthousiast en daarom waren wij ook van de partij!

Het evenement zit boordevol inspirerende sprekers, waaronder Ben Tiggelaar. Hij  heeft uitgebreid gesproken over verschillende punten waarmee je de structuur van je organisatie kan verbeteren. Tevens legde hij een aantal stellingen voor aan de zaal waardoor iedereen aan het denken werd gezet. Omdat er bepaalde kwesties in een ander perspectief werden geplaatst resulteerde dat in interessante gesprekken met andere ondernemers.

‘‘We gaan naar evenementen als ‘Week van de Ondernemer’ om te netwerken en inspiratie op te doen. Bij het event leren we andere ondernemers kennen die wij kunnen helpen met onze diensten en wellicht kunnen ze ook wat voor ons betekenen. Op deze manier willen we gezamenlijk vooruit.’’  – Willjan ten Broek

Wij zijn blij om in contact te komen met andere ambitieuze ondernemers en wij hebben een flink aantal visitekaartjes uitgewisseld. Deze ondernemers hebben grote plannen en dat willen wij gezamenlijk proberen te bewerkstelligen.

Internet speelt steeds een grotere rol in de toekomst. Tegenwoordig is het een belangrijk aspect van een onderneming. Dit vergt een specialistische aanpak dat niet onderschat moet worden. Nog niet alle bedrijven hebben deze expertise in huis. Leankings helpt andere ondernemingen hun online marketing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen om een zo hoog mogelijke conversie te kunnen realiseren.

‘‘Het meegaan met de tijd en durven investeren in online marketing is van z’n cruciaal belang. Elke ondernemer hoort dit in te zetten. Het grootste risico is dat je geen risico durft te nemen! Wij hebben ons enorm vermaakt tijdens ons bezoek en zijn er de volgende editie zeker weer bij.’’ – Sicco Redegeld

Leankings is van plan een event te organiseren. In dit event worden alle genodigde geïnformeerd  over de laatste trends op het gebied van online marketing, ondernemen en sales. Mocht uw bedrijf interesse hebben schroom dan niet om contact op te nemen.

Onze ervaren experts geven advies op maat.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan met een van onze specialisten. Hierin leggen we alles uit m.b.t. potentiele omzet, conversies en kosten. 

4.7/5
Beoordeeld 4.7/5
- van 40 reviews

Onze ervaren experts geven advies op maat.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan met een van onze specialisten. Hierin leggen we alles uit m.b.t. potentiele omzet, conversies en kosten. 

0 K+
Conversies
0 M+
Uitgegeven budget
0
Beoordeeld op Google

Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 12.30u. We staan u daarna graag vanaf maandagochtend te woord. 

U kunt ons ook mailen op info@leankings.nl.

Chat openen
Stuur een WhatsApp
Hallo 👋
Op zoek naar een Google Ads partner die werkt o.b.v. No Cure No Pay? Stuur ons dan een bericht. 🚀🚀🚀